ПРЕДИ ПУКАНКИТЕ Времетраене: 2 часа и 7 минути Режисьор: Шон Леви В главните роли: Райън Рейнолдс,

...
ПРЕДИ ПУКАНКИТЕ
Времетраене: 2 часа и 7 минути
Режисьор: Шон Леви
В главните роли: Райън Рейнолдс,
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Дедпул и Върколака с Райън Рейнолдс и Хю Джакман

ПРЕДИ ПУКАНКИТЕ
Времетраене:  2 часа и 7 минути Режисьор:  Шон Леви В основните функции:  Райън Рейнолдс, Хю Джакман, Ема Корин, Морена Бакарин и Матю Макфейдън Бюджет:  Около 200 милиона долара С какво да се подготвим:  Филмите за Дедпул + Loki
От 2008 до 2019 година супергероите на Marvel превзеха сърцата на хората и... бокс офиса, несъмнено. За тези 11 години по кината се завъртяха цели 23 кино лентата, разграничени в три етапи. И несъмнено изглеждаше по този начин, като че ли няма какво да бутне и хегемонията им в салоните.

Но към бъдещите етапи Marvel взеха решение да подходят друго - да прибавят сериали. И тогава се случи немислимото - на хората им писна да гледат едно и също, заприказва се за изтощеност от супергероите и славните дни в бокс офиса останаха в предишното.

И нямаше по какъв начин да е иначе, тъй като единствено през 2021 и 2022 година бяха пуснати умопомрачителните 17 кино лентата и сериала, които доста разшириха киновселената на Marvel, само че също по този начин я закопаха. Стана ясно, че супергероите имат потребност от избавител. И го получиха (за някои предстоящо, само че за други не) в лицето на Дедпул.

След години на правни борби, неуредици с авторски права и липса на ясна визия, най-сетне по кината е третият независим филм за Уейд Уилсън.
 Снимка 676031

Той може и да е независим, само че Дедпул си има компания в лицето на Върколака. И няма какво толкоз да се чудим по какъв начин по този начин в " Дедпул и Върколака " ще забележим и двамата герои, в случай че този с металните нокти откри гибелта си през 2017 година в " Логан " - просто с мултивселената, показана в първи сезон на сериала Loki, към този момент безусловно всичко е допустимо.

В " Дедпул и Върколака " виждаме по какъв начин Уейд Уилсън е в следващата си екзистенциална рецесия и обезверено желае да бъде важен и същински супергерой.

Отваря му се опцията да бъде подобен не от какъв да е, а от TVА - организацията, която се грижи никой да не нарушава свещената времева линия, показана във към този момент упоменатия Loki.
 Снимка 676037

С сръчност и присъщия за Дедпул еластичен морал той съумява да откри версия на Върколака, която по един или различен метод да убеди да му помогне в спасяването на света.

Едно от най-важните неща за " Дедпул и Върколака " е, че филмът е категоризиран като 18+, което разрешава разгръщането на цялостния капацитет на героя и неговата огромна уста. У нас границата на възрастта е 16 години.

Разбира се, пошъл език има, кръв и убийства - също, само че това си е напряко наложително за филм с Дедпул. Поне подобен стандарт зададоха първите два кино лентата.
 Снимка 653029

Има и тонове смешки, закачки и най-различни препратки както към други супергерои, по този начин и към действителни събития като пазаруването на Fox от Disney да вземем за пример. А музиката... тя е съвършено подбрана и пасва като копринена ръкавица на всяка една сцена, в която е включена.

Без да издаваме нищо значимо от сюжета - просто тъй като не желаеме да скапваме удоволствието на изненадите, ще кажем единствено, че " Дедпул и Върколака " е най-хубавият филм на Marvel от много време. Точно от това имаше потребност буксуващата им киновселена. Ние също.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР